Contacto Mapa Web
Iniciar sesión Registrarse
Español Valencià Català Gallego Euskera English
Franquicias. Informacion de franquicias. Busca tu franquicia.
  • Inserción de publicidad
Texto a buscar:
Buscar en:
Publicidad
Portada Otros eventos Exposiciones

Mònica Fuster, "Multiplicidad y movimiento. Obra gráfica 2006 - 2016"

TRACALICS
TRACALICS

Lugar: Eivissa
Fecha: 2 mayo - 28 mayo

EXPOSICIÓ DE L'ARTISTA MALLORQUINA A LA SALA "ES POLVORÍ" DE L'AJUNTAMENT D'EIVISSA ORGANITZADA PER TRACALICS S.L. 

Després de l'èxit assolit amb la seva darrera exposició, l'artista Mònica Fuster ens ofereix una exposició amb vint i nou de les seves obres.

Creadora que es caracteritza per la seva inesgotable voluntat d'experimentar nous formats, és reconeguda per les seves instal·lacions i projectes site specific els quals s'articulen sobre un eix temàtic per a des d'allí desplegar-se en múltiples facetes. Ha centrat gran part de les seves propostes artístiques entorn a l'estudi dels fenòmens naturals, dels quals destaquen els recents projectes "Incertesa" i "Levitacions". De la seva vinculació amb la ciència sempre preval una lectura poètica que es transmet a través dels processos de transformació.

Paral·lelament al desenvolupament de projectes a l'espai realitza fotografies i obra sobre paper; dibuix, gràfica i llibres d'artista a través dels quals completa i complementa gran part de les seves propostes, com: Benedetta Forgot, Mística-Humorística (2000), Petjades i senyals, animals d'altres mons (2003), Traç ( 2006 ), Beyong the threshold, Sonja &Verudina (2007), Floema (2012), Levitacions (2013), Incertesa (2014), Gravitacions (2015). Aquests últims centrats en propostes gràfiques.

La mostra que es presenta en Es Polvorí d'Eivissa és un selecte recorregut per alguns dels seus projectes gràfics dels últims deu anys que destaquen pel seu caràcter experimental i interrelació amb altres mitjans visuals i sonors, dels quals procedeixen o amb els quals dialoguen, d'aquí la idea de multiplicitat i moviment continu.

Becada pel departament d'escultura de Saint Martins School of Arts de Londres i llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en la qual va obtenir, l'any 2003, la suficiència investigadora amb un treball sobre La iconografia hermètica en els tractats alquímics dels segles XVI i XVII, fet revelador de la naturalesa literària i poètica de les seves propostes. La seva trajectòria és àmplia i li ha portat a exposar les seves obres al voltant del món. Part de la seva obra es recull en els llibres, Sad Trees (2003), Drawings (2006) i Rondalla Fabulae (2008).

ORGANITZA: TRACALICS S.L.
PORTALES DE LA RED PORTALDETUCIUDAD.com
® Todos los derechos reservados - Guía de ocio, empresas, turismo y servicios de tu ciudad.
Web optimizada para una resolución mínima de 1024px y navegadores IE 7.0 y Mozilla 3.0 o superiores.